Haaien en dolfijnen van de Bahamas  
De wateren van de Bahamas herbergen vele haaien, en dat is precies de reden dat we hier gaan duiken. Tijdens deze duiken treffen we diverse soorten haaien waaronder de tijgerhaai, verpleegsterhaai en met wat geluk de grote hamerhaai.

Ook zoeken we naar de gevlekte dolfijnen die hier in grote groepen voorkomen. Dit is een van de beste plaatsen om dolfijn foto’s te maken omdat het water hier helder en warm is en de dolfijnen veel kleur hebben.

Onze voorkeur gaat uit naar de forse garnalenboot, genaamd “Dolphin Dream” die speciaal voor het haaienduiken is omgebouwd. Het biedt plaats aan slechts 12 gasten, en heeft meer dan voldoende ruimte en is bovendien zeer stabiel. De bemanning is zeer bekwaam en weet als geen ander, hoe om te gaan met de haaien. Zowel onder als boven water!   

Tijdens deze trip, duiken we met tijgerhaaien en citroenhaaien, gaan we op zoek naar de caribische rifhaaien en beduiken we de restanten van een wrak, nu rustend op de zandbodem. Het wrak is mooi begroeid en biedt huisvesting aan vele rifvissen, roggen en kleine dieren als garnalen en naaktslakken. Meer een bezoek meer dan waard.

Deze trip sluit naadloos aan op de Bultrugwalvissen trip die we direct voor deze trip maken. Een combinatie is dus prima mogelijk. Je bent dan 2 weken op reis en ziet een breed assortiment van grote zeedieren.

Heb je interesse om mee te gaan op deze reis stuur ons dan een mailtje.

Voor foto’s van voorgaande trip, klik hier